Tussenstop in Canberra - Reisverslag uit Canberra, Australië van Lisan Veen - WaarBenJij.nu Tussenstop in Canberra - Reisverslag uit Canberra, Australië van Lisan Veen - WaarBenJij.nu

Tussenstop in Canberra

Door: Lisanvanveen

Blijf op de hoogte en volg Lisan

10 Februari 2012 | Australië, Canberra

Na een week in Sydney en ja het regende de laatste drie dagen dat ik daar was... ben ik met de Greyhound bus naar Canberra gegaan. Zo'n 4 uurtjes rijden door niemandsland.
In Canberra heb ik drie dagen gezeten in een relaxed schoon hostel van YHA.
Echt een plek om even bij te komen, want er is daar eigenlijk niet zoveel te doen. Tenminste toen ik daar was, want het studiejaar was nog niet begonnen en ook de parlementariers moesten nog ingevlogen worden naar Canberra. Gelukkig was het daar wel heel mooi weer, dus fietsen gehuurd samen met een Duits meisje en wat musea bezocht en het Parliament House om tussendoor af te koelen.

Na drie dagen Canberra was het tijd om verder te reizen naar Melbourne/St. Kilda

Daar ben ik nu al een paar dagen, net op tijd voor het St. Kilda festival! :)

Foto's volgen later!

Liefs Lisan

• 10 Februari 2012 - 06:31

Vanessa :

Hey Lisan,

Je vermaakt je , dat is goed om te horen , jammer van het weer in Sydney maar goed je bent vrij en kunt doen wat je wilt , dat is toch het belangrijkste !

Heel veel plezier op het festival , geniet ervan ! Ben benieuwd naar de foto's maar dat komt nog wel , ga eerst maar lekker feesten!

xx

• 10 Februari 2012 - 12:33

Heleen:

Leuk om je verhalen te lezen!! Have fun dude, liefs xx

• 14 Februari 2012 - 07:44

Roos:

HAaaa lisan. Ik zit lekker te snotteren thuis, dus eindelijk is echt tijd om jouw site eens goed te bekijken. Regen??? Wolken??? in Australie?? tis toch geen wet season? Nou ja gelukkig met valentijnsdag een zonnig plaatje!!!
    T ziet er heerlijk uit.

Ik zit dus ff thuis met een heuse griep. Dat al 15 jaar niet gehad, wat een pruttiming. Mn verjaardag kon niet doorgaan. Maar goed die verzetten we dan gewoon ff hè!
    Ben ook weer aan het werk als muziektherapeut in Zeist, 1 dagje in de week. Dat voelt echt als thuiskomen. Zo leuk! En ook prima om te combineren met daarnaast 3 dagen kinderopvang. Wel heel druk ineens, vier dagen werken. Mag niet zeuren, arme casp 40 uur in de week..

Soes is ook nog steeds lekker dik. Toen mijn tante (dierenarts) laatst haar vor het eerst zag zei ze: ZOoo wat een waggel!. Nou dat deed best wel een beetje pijn, dus ik heb haar weer op een streng dieet gezet. Maaaaaauuw. prr.. NIet leuk zegt ze. En ze is weer helemaal gek aan het doen met elastiekjes, das ook weer beweging dus das mooi.

Nou je zal het wel meegekregen hebben, maar hier was het koouuud niet normaal. 10 dagen onder de min vijf. En snachts natuurlijk nog veel kouder en dan met zo'n gure oostenwind. Iedereen natuurlijk veel schaatsplezier gehad dat wel. Maar ons enkelglas huisje is nog fijner als het boven nul is :-)

Nou meis, geniet van je eindeloze vakantie, en tot mails! x